lördag 30 april 2011

PW!

Nu blir det en PW i det fina vädret till svärmor och sen tar vi en sväng till Täbban för lite shopping. Adde och svärfar fixar ny vind på huset : )
Ha en underbar dag i solen mina vänner.

onsdag 27 april 2011

Första passet!

Japp, första passet efter semestern. Fick bli lite löpning i mina nya pjucks och mage. Nu kör vi : )

lördag 16 april 2011

Påsklov!


Nu tar jag påsklov med min fina sambo. Kommer inte att blogga på ett tag. Hoppas ni får en underbar påsk.

Kram kram

tisdag 12 april 2011

God natt!

Tänkte bara kika in och säga god natt. Det har varit dåligt med uppdatering på sistone, har inte riktigt haft ork. Jag har varit sätt seg och trött de senaste dagarna, det har varit väldigt mycket på jobbet som har sugit ut rätt mycket energi. Har hämtat kraft genom att träna, låter kanske konstigt men jag känner mig oftast piggare efter ett träningspass. Vissa dagar är man så trött att man skulle kunna somna stående, men när jag har kört mitt pass så har kroppen fått ny energi och jag är fit for fight igen (oftas) : )

Ligger just nu i sängen och bloggar, ska snart sova. Adde sover i Enköping inatt, så jag sover solo. Är sådär härligt mör  i kroppen efter spinningen så jag kommer nog att somna gott utan honom.

Sov så gott allihopa

lördag 9 april 2011

Festligheter!

På väg till Gamla stan för en kväll med ett gäng tjejer. Vin och spel är med så det kan inte bli annat än en grym kväll : )

fredag 8 april 2011

Gräsänka!


Ikväll är jag gräsänka, Adde sover kvar på jobbet i Enköping. Militären har övning på försvaret där och han ska ha koll på datorerna så att dem inte pajar när de grönklädda leker krig : )

Det har varit en tuff vecka på jobbet, fullt ös hela tiden. Så nu är det skönt med helg, jag har köpt mig lite sushi och hällt upp ett glas vitt. Blir en kväll i soffan, skööönt.

torsdag 7 april 2011

God morgon!


Vaknade med en rosslig hals imorse men det är bara att bita ihop. Ny dag, nya tag och jag börjar denna dag med en latte : )

Ha en toppendag allihopa

måndag 4 april 2011

Daddy!

Nu har min Daddy kommit och jag håller på att laga mat till honom. Ett glas vitt vin till det så slutar den här måndagen väldigt bra i alla fall : )

Ingen bra start!

Verkligen ingen bra start på den här veckan, är hemma idag. Vaknade vid 3 i natt och mådde så himla illa och var helt kallsvettig. Kände att detta kunde jag inte sova bort så jag tog mig till toaletten och som befarades så kräktes jag. Finns det något värre, usch och fy.
Lyckades somna om tillslut men när jag vaknade av klockan imorse så kände jag mig inte helt hundra, så det fick bli att stanna hemma. Är aldrig poppis att komma till jobbet när man har kräkts även om det bara blev en gång (tack och lov).

Ja, så här sitter jag i soffan och glor på tv och kollar nätet. Hade mycket hellere varit hos min härliga kollegor på jobbet : )
Sen håller solen på att komma fram så man skulle mer än gärna gå ut för lite frisk luft, men jag får snällt sitta kvar här.

Men ikväll så kommer min underbara Daddy hit och ska äta middag och sova kvar. Han är uppe i jobb och passa på att träffa sin dotter, det gillar vi : )
Han har även med sig ett superfint vitrinskåp som jag fick av min syster och hennes familj i födelsdagspresent. Det är i furu men vi ska måla om det till vitt, lägger upp bilder på det sen.

Hur har ni det idag?

söndag 3 april 2011

Saknar & städar!

Helgen börjar lida mot sitt slut, trist men det har varit en bra helg.

I går så tog jag och Adde en sväng till ett nytt köpcentrum som heter Bromma Blocks för att kolla på ett sidobord i en butik som heter Nordik. Tyvärr så var det inte så fint i verkligeheten så vi kikade vidare. Adde hittade en massa fina t-shirts inne på Jack & Jones och jag hittade en superfin vårjacka inne på Vero Moda. Vi avslutade besöket med en lunch/fika på Espressohouse, en mysig dag helt enkelt.
Bild lånad från Vero Moda














 
Kvällen spenderade jag hos Lin och hennes fina vovvar. Vi lagade mat, ja eller hon lagade och jag tittade på, hehe : )
Det bjöds på ölgryta med potatisgratäng och sallad och till efterrätt blev det vit chokladmousse med hallon. En rikigt gourmetmåltid. Som alltid så blev det en massa snack och skratt hela kvällen/natten lång, grymt kul.

Idag så tog vi sovmorgon, vaknade vid 11.30. Så skönt att sova ut, brukar ju alltid vakna vid 7-tiden på helgerna. Åt frulle och sen blev det en tur på löpbandet för mig och Adde bytte däck på bilen. Sen dess har vi bara tagit det lugnt och glott på tv. Men nu så är det dags att ta tag i städningen, usch vad det ser ut här hemma. Adde har redan börjat med disken så jag får ta och stänga ner datorn och hjälp till.


Nu var det alldeles för länge sen jag träffade min familj, saknar dem så. Tur att jag ska få krama om min Daddy i morgon. Älskar min familj mest av allt <3



lördag 2 april 2011

Bästa kvällen!



Tjejkväll!

Är på väg till min fina vän Lin för lite god mat och en massa tjatter : )
Adde skulle egentligen följt med men han har blivit sjuk igen, stackarn : (
Men nu slipper han ju lyssna på vårt eviga snackande, kanske ett medvetet drag från hans sida, hmmm....

Kram på er allihopa

fredag 1 april 2011

Friday...again!


Hej hopp, fredag igen. Härligt : )

Har precis varit hos frissan, blev bara toppning den här gången. Har nog kommit på en plan för håret men behöver lite längre lugg först. Blir kanske fixat vid nästa besök : )
Idag hade jag med mig fredagsfika till jobbet och det uppskattades kan ja säga, mums.