tisdag 1 april 2014

Helgen!

Har försökt blogga de senaste kvällarna men somnar med mobilen i handen varje gång. Så nu gör jag ett försök till : ) 

I lördags så var det dags att få några av mina 30 års presenter. Jag och min fina vän Lin åkte in till stan när de öppnade kl 10. Det var helt underbart väder ute så vi började dagen med en islatte och en smoothie. Därefter gick vi på bikinijakt för Lin är också gravid och när hon provade sin gamla bikini dagen innan så passade den visst inte längre, hihi : )
Efter inhandlandet av badkläder så gick vi till Centralbadet där jag skulle få min present från Lin och hennes Niklas: en spabehandling. Vi började med att bada i en varm och härlig innan vi gick vidare till den stora poolen och hängde lite där. Ett jäkla massa snackande blev det, som alltid : )

Sen var det dags för behandlingen. Hon hade självklart bokat för gravida och det var så skönt. Började med ryggmassage, sen ansiktsbehandling med massa sköna krämer och en ansiktsmask. Medan masken satt på så fick magen sig lite skön olja och armar och ben massage. Detta kunde inte komma lägligare än ni då vi båda haft en tuff vecka. Var helt möra efteråt och var så sugna på att ta en nap. Men vi gjorde oss i ordning och gick och åt en sen lunch, som var väldigt efterlängtad. 

Sen tog Lin med mig på söder och det visade sig att vi skulle äta middag på Mamas & Tapas. Deras mat är så god. Mötte då upp våra män där och mumsade i oss allt gott. Mätta och belåtna så åkte vi sen bort till Rival för att kolla på Özz Nûjen's show Statsministern. Alltså den var så jäkla bra, skattade så jag grät flera gånger. Har ni chansen att se den så gör det. Den var slut vid 22 och då rullade vi hemåt. 






Eddie sov hos sin farmor och farfar från lör-sön så vi hade lyxen att få sova ostört och få sovmorgon. Men kl 8 så ringer Addes mobil men det är ingen i luren när han svarar. Jag frågar vem som ringer så tidigt och då säger han att det var hans mamma/pappa. Lite sur blev jag allt över att vi blev väckta. Adde ringde upp och frågade om de ringde och vet ni vad hans mamma säger?? Att Eddie hade fått tag i hemtelefonen och fått fram Addes nr och ringt upp. Alltså jäkla skitunge, haha. Han ville se till att vi inte fick sova fast han inte var hemma. Lite komiskt faktiskt, hur stor är den chansen liksom?? Aja, vi somnade inte om men låg och drog oss länge utan att bli störda. 

Sen åkte vi till Täby centrum för att köpa en födelsedagspresent till Addes brorsbarn som vi skulle fira senare den dagen. Passade även på att ta en mysfrukost bara vi två innan vi åkte till kalaset. 

Kalaset hölls hos Eddies farmor och farfar  och hela familjen var det. Vi grillade och satt ute i det underbara vädret. Allt hade gått så bra med Eddie. Han tycker det är mys att få vara där. När Eddie sov middag så passade vi på att åka och beställa vagnen. Tyckte det var på tiden : ) Det blev tillslut en Emmaljunga Double Viking. Det var den vagnen som passade oss bäst. Leverans är veckan innan eller efter påsk så vi hinner (förhoppningsvis) få den innan bebis kommer.
Hämtade sen upp Eddie och vi åkte hem för att ta kväller. Beställde hämtmat och alla tre var riktigt hungriga. Sen blev det sängen för oss alla.

Så nu har ni fått en rejäl uppdatering vad som hände i helgen : ) ska försöka skriva lite oftare så det inte blir så långa inlägg.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar